Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Betolar tecknar kommersiellt avtal med belgisk betongtillverkare

Betolar och belgiska betongföretaget Tubobel Group har tecknat ett kommersiellt avtal för att starta produktion av lågkolhaltiga betongprodukter. Avtalet gäller fram till 2030. Det framgår av ett pressmeddelande.

Tubobel är marknadsledande i Belgien och tillverkar betongprodukter för industri och vägbyggen. De kommer framöver tillverka betongrör med Betolars Geoprime-koncept. Första produktgruppen kommer vara avloppsrör.

Under de första åren kommer Tubobel ha ensamrätt att använda konceptet på den belgiska marknaden. Produktionen kommer successivt även expandera till andra produktgrupper.

"Som en pionjär inom hållbar utveckling av den belgiska betongindustrin är Tubobel först med att lansera Geoprime på sin hemmamarknad. För Betolar är detta viktigt för att stärka vår internationella verksamhet", kommenterar Betolars vd Matti Löppönen.

Tubobel kommer även få tillgång till Betolars experttjänster och datastöd vid tillverkning av produkterna. De kommer, utöver Geoprime, även få använda sig av konceptet Betolar.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Betolar

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Betolar

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt