Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Betolar gör två förändringar i ledningsgruppen

Betolar gör förändringar i ledningsgruppen och utser Ville Voipio till ny Chief Commercial Officer samt Jarno Poskela till ny Chief Technology Officer. Det framgår av ett pressmeddelande.

Rollen Chief Commercial Officer är helt ny för bolaget, och är tänkt att bland annat stödja utvecklingen av den internationella expanderingen av verksamheten. Ville Voipio beskrivs ha mer än 20 års erfarenhet av chefs- och specialistroller i en internationell verksamhetsmiljö och tillträder sin post senast den första oktober i år.

Jarno Poskela, som blir ny Chief Technology Officer, ska bland annat fokusera på forskning samt utveckling av materialteknik och digitala plattformar. Han förklaras ha erfarenhet från flera expert- och ledningspositioner inom forskning, produktutveckling och innovation. Poskela tillträder sin nya post den första september.

"Ville och Jarno är mångsidiga och erfarna experter som tar Betolars innovativa utveckling till nästa nivå", kommenterar Betolars vd Matti Löppönen.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Betolar

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Betolar

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt