Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Bellpal genomför en företrädesemission av vederlagsfria teckningsoptioner

Teknikbolaget Bellpals styrelse har beslutat att genomföra en vederlagsfri företrädesemission av units bestående av teckningsoptioner TO 2 och TO 3. Det framgår av ett pressmeddelande.

En aktie ger en uniträtt. Fyra uniträtter ger rätt att teckna en unit. Varje unit består av en TO 2 och en TO 3. Aktien handlas exklusive denna rätt den 13 december. Teckningstiden pågår från 16 december till 30 december.

Bellpal tillförs initialt inget kapital då teckningsoptionerna emitteras vederlagsfritt. Bolaget kan i ett senare skede vid fullt utnyttjande av teckningsoptionerna tillföras mellan 6,5 till 12 miljoner kronor per teckningsoptionsserie före emissionskostnader.

- Genom denna företrädesemission av teckningsoptioner har samtliga aktieägare möjlighet att vara med och investera i Bellpals expansion på den amerikanska marknaden tillsammans med Motorola på förmånliga villkor för att kompensera dem för den nyss genomförda riktade emissionen, kommenterar David Ziemsky, vd på Bellpal Holding.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om BellPal Holding

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien BellPal Holding

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt