Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Bellpal deltog på CES-mässan i Las Vegas

Teknikbolaget Bellpal var utställare tillsammans med Motorolas smartklocka Moto Watch på teknikmässan CES i Las Vegas den 5 till 8 januari. Bolagen presenterade där den gemensamma satsningen inom familj, omsorg och trygghet för seniorer.

Bellpals aktiviteter beskrivs ha genererat stor medial uppmärksamhet. Hittills har det gjorts 23 artiklar om Moto Watch och samarbetet med Bellpal och den gemensamma satsningen på familj, omsorg och trygghet för seniorer. Dessutom rapporterade Fox News om Motorolas smartklocka med Bellpals fallmjukvara i ett sammandrag om höjdpunkterna från CES-mässan, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Moto Watch presenterade sin produktportfölj av lanserade och kommande lanseringar om fem nya smartklockmodeller under årets första kvartal, varav Bellpal kommer ingå i tre stycken som en integrerad lösning med fallmjukvara och trygghetstjänsten Safety+.

Vidare förhandlades det fram affärer där Moto Watch säljs som ett paket med Bellpals fallmjukvara och trygghetslösning med stora distributörer i Brasilien, Argentina och Indien.

Bellpal har för avsikt att försöka komma i mål med minst ett avtal med ett bolag inom medical alert-branschen under första kvartalet.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om BellPal Holding

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien BellPal Holding

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt