Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Bactiguard utser Carin Jakobsson till ny finanschef

Medicinteknikbolaget Bactiguard har utsett Carin Jakobson till ny finanschef med tillträde i juni i år, framgår av ett pressmeddelande.

"Bactiguard befinner sig i en expansiv tillväxtfas och vi ser fram emot att välkomna Carin till oss. Hon har en bred erfarenhet som finanschef i flera börsbolag med fokus på tillväxt inom olika branscher. Jag är mycket glad över rekryteringen av Carin, som kommer att tillföra värdefulla egenskaper till Bactiguard och ser fram emot att arbeta nära henne i företagsledningen", säger Anders Göransson, vd för Bactiguard.

Carin Jakobson är 47 år och har en magisterexamen i ekonomi från Linnéuniversitetet. Sedan 2018 är hon ekonomichef i Rolling Optics-koncernen, dessförinnan har hon varit finanschef på Stille, Sivers IMA, och Annexin Pharmaceuticals.

Carin Jakobson ersätter Gabriella Björknert Caracciolo, som tidigare kommunicerats kommer att lämna bolaget för en position på Söderberg & Partners.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Bactiguard

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Bactiguard

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt