Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Appspotr

Appspotr når förbättrad förmåga till avslut, fokus på att nå breakeven - vd

Mjukvarubolaget Appspotr märker av en successivt förbättrad förmåga till avslut i sin försäljning.

"Under det första halvåret har vi börjat se resultat av våra ansträngningar under 2021 och hittills under 2022 när det gäller att bygga upp en mer effektiv organisation med alla de förmågor som vi behöver för att kunna bedriva bolagets verksamhet på ett optimalt sätt. Vi märker av en successivt förbättrad förmåga att nå avslut i vår försäljning, samtidigt som även vår leveransförmåga blir allt starkare. Detta leder i sin tur till fler följdaffärer och ett större förtroende bland existerande och potentiella kunder, och därmed en positiv spiral för bolagets utveckling", uppger vd Patric Bottne i ett nyhetsbrev.

Han lyfter fram fullserviceaffären och att det är nu är en stabil affärsmodell som går att utveckla i princip obegränsat. Han uppger också att Göteborgsbolaget arbetar på att korta ned säljcykeln inom området.

Strategiskt arbetar bolaget mot att nå breakeven.

"Bolagets styrelse och vi i ledningen har även justerat bolagets strategi så att vi nu arbetar mot att nå breakeven och därefter lönsam tillväxt, vilket är en inspirerande och konkret målsättning. Utmaningen för helåret 2022 är att nå de ambitiösa mål som vi har satt upp, och för att göra det behöver vi fälla ner pannbenet och jobba ännu hårdare i höst", uppger Bottne.

https://mailchi.mp/appspotr.com/juli

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om AppSpotr

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien AppSpotr

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt