Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Anoto-bolaget Kait ingår avtal med metaverseföretag

Teknikbolaget Anotos dotterbolag Kait har ingått ett samarbete med metaverseföretaget Grid, enligt ett pressmeddelande. Syftet är att konvertera Kait:s webbaserade AI-handledare till en metaverseplattform. Den ursprungliga versionen kommer att finnas tillgänglig i december och kommer att vara i kommersiell produktion från och med januari 2023.

Grid är ett koreanskt företag som ägs av Aiitone (tidigare Soltworks), den största aktieägaren i Anoto Group.

"Kait är alltid angeläget om att öka elevernas motivation. Kait:s AI-handledare som erbjuds i metaverseformat kommer att locka studenter att spendera tid i utbildningsmetaversen. Det kommer att finnas ett studierum där studenter kan studera individuellt, ett gruppstudierum för grupparbeten där eleverna kan samarbeta och ett virtuellt klassrum där lärare kan träffa sina elever på distans i ett metaversum. Samarbetet med Grid är en win-win-situation eftersom vi inte behöver spendera tid och resurser för att utveckla vårt eget metaversum, medan Grid kan dra nytta av studenterna som är anslutna till Kait-plattformen", säger Joonhee Won, vd för Anoto.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Anoto

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Anoto

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt