Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Analysguiden

Analysguiden höjer motiverat värde för Thinc Jetty till 0,84-1,11 kronor

Analysguiden väljer att höja sitt motiverade värde för kommunikationsbyrån Thinc Jetty till 0,84-1,11 kronor (0,82-1,02). Det framgår av en uppdragsanalys.

I det andra kvartalet steg kommunikationsbyråns omsättning till 91,4 miljoner kronor och ebitda-resultatet till 3 miljoner.

"Trots den kraftiga expansionen som koncernen haft på kort tid lyckades bolaget ändå leverera ett positivt rörelseresultat i kvartalet. Det landade på 1,2 (0,4) miljoner kronor och periodens resultat slutade på 1,4 (0,7) miljoner kronor. Det fria kassaflödet är fortsatt positivt och med 17,6 miljoner kronor i kassan bedömer vi att finansieringen på kort sikt fortsatt ser ut att vara löst för bolaget", skriver Analysguiden i en kommentar.

"Mot bakgrund av marknadssegmentet låter vi säkerhetsmarginalen och WACC:en vara kvar på 20 respektive 14 procent. Det ger oss en marginell uppjustering av det motiverade värdet till 0,84 – 1,11 (0,82 – 1,02) kronor på 12 – 18 månaders sikt och aktien känns i dagsläget undervärderad av marknaden", skriver Analysguiden.

Thinc Jettys aktie har i den inledande handeln handlats upp med 1,4 procent till 0,5 kronor.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Thinc

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Thinc

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt