Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Amhult 2 tecknar avtal om att uppföra 89 bostäder i Göteborg

Fastighetsbolaget Amhult 2 har tecknat avtal med K21 Entreprenad om totalentreprenad av byggnationen av 89 bostäder och ett garage under mark i Göteborg. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet omfattar både etapp 1 och etapp 2 av kvarter Hercules. Etapp 1, som inleder sitt byggande i sommar, omfattar hela garageplanet samt det norra huset med 40 hyresbostäder. Etapp 2 omfattar det södra huset med 49 hyresbostäder.

Amhult 2 uppger att inflyttning är planerad till 2025. Finansiering sker genom egen kassa samt genom bankkrediter. Kvarteret Herkules är den sista fastigheten för bolaget att uppföra enligt gällande detaljplan.

"K21 Entreprenad AB har tidigare uppfört kv. India till full belåtenhet och det är med stort förtroende vi går in i ett nytt projekt med denna professionella entreprenör", uppger styrelseordförande Eigil Jakobsen i en kommentar.

Hur stora investeringarna blir anger inte Göteborgsföretaget.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Amhult 2

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Amhult 2

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt