Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Agilit

Agilit Holding handlas i dag i premiärhandeln på First North

Mjukvarubolaget Agilit Holdings handlas i dag den 28 februari på Nasdaq First North Growth Market. Aktien handlas med kortnamnet AGILIT.

Agilit genomförde inför noteringen en nyemission som övertecknades och bolaget tillfördes 6,3 miljoner kronor före emissionskostnader på 0,4 miljoner kronor.

Bolaget erbjuder den digitala plattformen Curando för samla ett företags eller en vårdgivares processer kring hälsa, hälsotjänster och hälsodata på ett och samma ställe. Plattformen har drygt 100 000 användare.

Verksamheten bedrevs tidigare under moderbolaget Curando Nordic, som under 2021 genomförde ett omvänt förvärv av Vo2 Cap Holding, resulterande i att Vo2 Cap Holding övertog Curando Nordics plats på Nasdaq First North Growth Market medan verksamheten överfördes till dotterbolaget Agilit som i sin tur knoppades av till aktieägarna.

Aktien har hittills i dag handlats till 13 öre som högst betalt och 2 öre som lägst betalt. Klockan 10.10 var senast betalt 9,03 öre. Aktier för 141 000 kronor har bytt ägare hittills i dag. Bolaget har 208,43 miljoner aktier utestående och börsvärdet är 19 miljoner kronor räknat på senast betalt.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om RightBridge Ventures

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien RightBridge Ventures

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt