Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Advertys

Advertys annonsteknik integreras i två nya mobilspel

Annonsplattformbolaget Advertys annonsteknik In-Play ska integreras i två nya mobilspel genom ett partnerskap med USA-baserade spelutvecklaren Blayze Games. Det framgår av ett pressmeddelande.

Blayze Games är en utvecklare av mobila FPS-spel och Advertys teknik kommer framöver att finnas i titlarna Bullet Force och Forward Assault. Dessa två titlar har tillsammans haft över 30 miljoner nedladdningar globalt.

"Advertys SDK tar våra spel in i In-Play-annonseringens värld, och vi är redan nöjda med resultaten. Vi har under några veckors tid successivt rullat ut formatet till vår användarbas, och under tiden har vi noggrant följt upp både återkopplingen från våra spelare och den tekniska prestandan. Glädjande nog kan jag konstatera att införandet av detta nya annonsformat inte haft någon negativ påverkan, och det känns spännande att kunna förse våra spel med ännu en intäktsström", uppger Blayze Games vd Clint Wilde.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Adverty

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Adverty

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt