Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Kvartalet | Ilija Batljan om Samhällsbyggnadsbolagets K4 och bokslut 2022" toppar
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans 7 mest lyssnade börspoddar –"Kvartalet | Ilija Batljan om Samhällsbyggnadsbolagets K4 och bokslut 2022" toppar

Veckans

Under veckan som som gått har det levererats många lyssningsvärda poddar med fokus på börsen, aktier, privatekonomi och sparande. "Kvartalet | Ilija Batljan om Samhällsbyggnadsbolagets K4 och bokslut 2022" av Kvartalet intar förstaplatsen som veckans mest lyssnade podcast hos Börskollen – missa inte denna eller någon av de många andra grymma börspoddarna från Börspodden, Antiloop Podcast eller Nånting Om Aktier med flera.

1. Kvartalet | Ilija Batljan om Samhällsbyggnadsbolagets K4 och bokslut 2022

I detta avsnitt av Kvartalet möter vi Ilija Batljan, vd och grundare för Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, som kommenterar SBB:s resultat för fjärde kvartalet och bokslutet för 2022. Bolagets kassaflöde taktar..

En podcast från Kvartalet som du tar del av här.

2. Avsnitt 500 - The Five Hundred

I otroliga 500 veckor i rad har Börspodden levererat nya avsnitt. Det firas traditionsenligt med en whiskey men också med den första frågepodden någonsin där alla frågor som kommit in besvaras. Såklart behandlas..

En podcast från Börspodden som du tar del av här.

3. 113. Har Fed avvärjt paniken så vi kan köpa börs och banker igen nu?

Anna Svahn och Karl-Mikael Syding, portföljförvaltare på hedgefonden Antiloop, är inte överens inför Feds räntemöte samma kväll som inspelningen, dvs onsdag 22 mars. Är mötet ens viktigt, vad är det mest..

En podcast från Antiloop Podcast som du tar del av här.

130. Sockra portföljen med Vistin Pharma

4. 130. Sockra portföljen med Vistin Pharma

Veckans case är högintressanta Vistin Pharma $VISTN som producerar läkemedlet metformin som ofta används i kombination med andra läkemedel för att behandla patienter med diabetes typ 2. Man har just kommit förbi..

En podcast från Nånting Om Aktier som du tar del av här.

5. "Indien är jätteintressant på sikt"

Placeras Pär Ståhl och Daniel McPhee träffar Asienförvaltaren Gunnar Påhlson. Han berättar bland annat om vilka megatrender som gynnar Indien, indiska makroläget och vilka bolag han gillar just nu...

En podcast från Placerapodden som du tar del av här.

6. Episod 295 - Det här behöver du känna till om bankfrossan just nu

I veckans avsnitt gästas vi av vår VD Rikard Josefson som berättar mer om bankfrossan, kollapsen av Silicon Valley Bank som skapat global oro och var en AT1:a är eller CoCo som det också kallas. FInansbranschen är..

En podcast från Avanzapodden som du tar del av här.

7. 274. Experterna om bitcoin: ”En jättebra inflationshedge”

Samtidigt som banker går under och andra bankers aktiekurser dyker stiger kursen på bitcoin. Hur hänger detta ihop och hur ser framtiden för kryptovalutor ut? Det fokuserar vi på i detta avsnitt av EFN Marknad med..

En podcast från EFN Marknad som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest lyssnade poddarna om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla poddare för att ni levererar grymt material till era lyssnare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att höra mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börspoddar hos Börskollen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Samhällsbyggnadsbolag

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Företag

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

[email protected]

Kontakta oss

VD & Ansvarig utgivare

Daniel Åstrand

Grundare & IT

Kristoffer Matsson

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.