Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Aktieanalys

{newsItem.title}

Eagle Filters Group: Mot 2023 med goda förutsättningar - Penser

Avslutar händelserikt 2022 Eagle Filters Group redovisar intäkter om EUR 1,9 m för H2’22 (1,4 m för H2’21) motsvarande en tillväxt y/y om 35%. För helåret var intäkterna därmed 3,5 m (2,9 m). Intäkterna var därmed under de egna målen om 4,5 – 6,0 m, vilket bl.a. förklaras av fortsatta utmaningar i försörjningsled. Orderboken vid utgången av 2022 var EUR 3,5 m. Utöver detta har förutsättningarna för Eagle Filters förbättrats efter att man under 2022 avslutat rekonstruktionen och möjliggjort för extern finansiering som kan bidra till att bygga rörelsekapital.

Länk till analysen i sin helhet: https://docs.penser.se/a/3589/EAGLES20230317.pdf

Länk till analysen i sin helhet: https://docs.penser.se/a/3590/EAGLES20230317eng.pdf

Länk till analysen i sin helhet: https://mfn.se/a/penser-access/mot-2023-med-goda-forutsattningar-eagle-filters-group

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Eagle Filters

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Eagle Filters

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.