Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Thinc

Thinc Collective får förlängt avtal med Kammarkollegiet

Kommunikationsbyrån Thinc Collective meddelar att Kammarkollegiet har förlängt ramavtalet för dotterbolaget Nowa Kommunikation.

Avtalet rör kommunikations- och mediebyråuppdrag och löper över två år med möjlighet till förlängning om ytterligare två år. Kammarkollegiet uppskattar avtalets värde till 680 miljoner kronor sett över hela avtalsperioden, förutsatt att avtalet förlängs.

Nowa Kommunikation omsatte cirka 140 miljoner kronor årligen i genomsnitt under den senaste avtalsperioden på uppdraget. Kammarkollegiet garanterar inga volymer i avtalet.

"Nowa Kommunikation har en lång tradition att vara upphandlade av Kammarkollegiet och det känns oerhört glädjande att få förnyat förtroende. Tillsammans med hur 2022 avslutats för våra befintliga kunder gör att vi ser mycket positivt på 2023 för Nowa Kommunikation", säger Anders Wallqvist, ordförande i Nowa Kommunikation och koncernchef i Thinc Collective.

Avtal kommer att tecknas när avtalsspärr enligt LUF har upphört eller 10 dagar från det att allmän förvaltningsdomstol, om den har fattat interimistiskt beslut, upphävt det beslutet.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Thinc

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Thinc

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt