Stopp för avgående flygningar i Frankfurt
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen

Stopp för avgående flygningar i Frankfurt

Stopp

Alla avgående flygningar från Frankfurtflygplatsen, Tysklands största flygplats, kommer ställas in på torsdag till följd av en strejk där både säkerhetspersonal och markanställda deltar.

Alla avgående flygningar från Frankfurtflygplatsen, Tysklands största flygplats, kommer ställas in på torsdag till följd av en strejk där både säkerhetspersonal och markanställda deltar.

Enligt flygplatsoperatören Fraport kommer passagerare som inte landar med ett plan på flygplatsen inte att komma in, rapporterar tyska medier.

Passagerare som därmed missar bokade flygningar rekommenderas att kontakta sitt flygbolag.

Även Hamburgs flygplats har ställt in alla 141 passagerarflygningar på torsdag och varnat för att det kan bli trångt på flygplatsen på fredag på grund av ombokningar.

Det är sedan tidigare känt att lokförare går ut i strejk redan på onsdagen, sedan förhandlingar med tågoperatören Deutsche Bahn brutit samman. I första skedet kommer det att gälla godstransporter, men från och med torsdag påverkas även passagerartåg.

Förutom strejkerna har Tyskland – EU:s största ekonomi – även präglats av protestaktioner från bönder som blockerat vägar och arrangerat stora protestmöten i Berlin mot minskade jordbruksstöd.

Källa: TT

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt