Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Transferator förtydligar förslag om inlösenprogram till extra bolagsstämma den 20 november

Aktieägarna i riskkapitalbolaget Transferator har sedan tidigare kallats till extra bolagsstämma den 20 november. Stämman ska besluta om ett automatiskt inlösenprogram för att dela ut dels kontanter och dels aktier i G-Loot Global Esports till aktieägarna.

Villkoren innebär att varje befintlig aktie i Transferator ger en inlösenaktien. För varje inlösenaktien erhålls ett kontant belopp om 10 öre och för 1 122 inlösenaktier erhålls även en aktie i G-Loot Global Esports. De aktieägare som innebar färre än 1 122 inlösenaktier erhåller en kontant ersättning på 43 öre per aktie.

Transferator skriver i ett förtydligande pressmeddelande idag att enligt förslaget till extra bolagsstämma kommer handel med inlösenaktierna att ske mellan den 30 november till 11 december på Bequoteds OTC-lista. G-Loot Global Esports värderas till 485 kronor per aktie och värderingen är baserad på beräknad emissionkurs i företagets senast genomförda nyemission.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien G-Loot

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt