Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Time People Group bildar ett nytt specialistbolag

Time People Groups dotterbolag Objektfabriken och Qtema går samman och bildar ett nytt specialistbolag inom agil kravhantering och kvalitetssäkring. Det nya bolaget kommer att ledas av Kristina Helmstein och sammanslagningen sker den 1 oktober. Det framgår av ett pressmeddelande.

Objektfabriken och Qtema är två dotterbolag inom Time People Group som i över 25 år har verkat inom krav och kvalitetssäkring. Bolagen har verkat parallellt inom Time People Group sedan 2018 då Qtema förvärvades. Samgåendet av bolagen är en naturlig utveckling av det redan täta samarbetet mellan bolagen och möjliggör ytterligare förstärkning av bolagens erbjudande.

Det nya bolaget kommer att ledas av Qtemas nuvarande vd Kristina Helmstein som tar över vd-rollen för Objektfabriken ifrån Magnus Lönn som varit dess vd senaste 4 åren. Magnus Lönn fortsätter i sin roll som vd och koncernchef för Time People Group.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Time People Group

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Time People Group

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt