Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Amhult 2 har startat upp projekteringsmöten i oktober, fokuserar på kvarter ST - månadsrapport

Fastighetsbolaget Amhult 2 har under oktober sett arbetet flyta på bra trots att månaden varit regnig, uppger vd Maria Nord Loft i månadsrapporten.

Hon skriver att arbetet i kvarter India pågår för hus B, C, D och E. Vad gäller kvarter Radarflyget 2 är samtliga hyresgäster nu på plats och Apoteket har öppnat dörrarna för kunder.

”Under oktober månad har vi också startat upp våra projekteringsmöten tillsammans med vår projekteringsgrupp där vi nu fokuserat arbetar med projektering av kvarter ST, numera benämnt "kvarter Spitfire". Vi använder oss fortsatt av Smideman Arkitekter som har borgat för en god helhet av gestaltningen i området. Den preliminära tidsplanen är att vi skall ha genomfört projekteringen fram till årsskiftet för att kunna lämna in ett bygglov första kvartalet 2021 och genomföra en upphandling med totalentreprenör under andra kvartalet 2021”, säger Maria Nord Loft.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Amhult 2

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Amhult 2

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt