Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Star Vault siktar nu på att lansera Mortal Online 2 i mars nästa år

Spelutvecklingsbolaget Star Vaults senaste företrädesemission om 5 miljoner kronor är inte kopplat till något misslyckande. Bolaget hade kunnat lansera spelet Mortal Online 2 i år men vill hellre få ut det under optimala förhållanden. Det säger vd:n Henrik Nyström och meddelar att spelet nu bedöms gå live under mars 2021.

Tidigare plan var en lansering under senare halvan av det fjärde kvartalet.

Agerandet förklaras med att spelets intjäningsförmåga kan förbättras avsevärt om det läggs lite extra tid på finjusteringar. Den extra tiden kan leda till en högre retentionsnivå och en högre grad nöjda spelare.

"Med affärsmodellen där spelarna betalar varje månad i form av en prenumeration är det extra viktigt att ge en konstant hög spelupplevelse. Det är vår övertygelse att vi kommer att kunna erbjuda det och lyckas det tillhör Mortal Online 2 en spelgenre där många spelare förblir aktiva under flera år" kommenterar Nyström.

Företagsledaren uppmanar även aktieägarna att besöka forumen på spelets webbplats samt spelets Discord-kanal för att se nivån på engagemanget och entusiasmen för spelet.

https://mb.cision.com/Main/11563/3249872/1344806.pdf

https:/ ews.cision.com/se/star-vault/r/star-vaults-vd-henrik-nystrom-ger-uppdatering-runt-nyligen-offentliggjord-nyemission-samt-mortal-onl,c3249872

Tim Hansson
tim.hansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Star Vault

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Star Vault

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt