Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Reliance överväger bud på T-Mobile Netherlands i miljardaffär - BN

Det indiska konglomeratet Reliance Industries överväger att lägga ett bud på Deutsche Telekoms dotterbolag i Nederländerna, T-Mobile Netherlands. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till källor med insyn.

Reliance Industries uppges arbeta med en finansiell rådgivare för att utvärdera ett eventuellt bud. Enligt källorna ska Deutsche Telekom vilja ha runt fem miljarder euro för dotterbolaget.

Deutsche Telekom arbetar med Morgan Stanley om försäljningen av enheten, som har dragit till sig intresse från riskkapitalbolag som Apax Partners, Apollo Global Management, BC Partners, Providence Equity Partners och Warburg Pincus.

2019 fusionerades T-Mobile Netherlands med Tele2:s verksamhet i landet för att skapa en av de största telekomoperatörerna i landet. Tele2 äger 25 procent av verksamheten och vid en investerardag i maj bekräftade bolaget att man avser att sälja sin andel och fokusera på kärnverksamheterna i Norden och Baltikum.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Deutsche Telekom

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt