Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Monivent har levererat Neo Training till Nordamerika, tecknar distributionsavtal i Europa

Medicinteknikbolaget Monivent har levererat de första enheterna av Neo Training till Nordamerika. Bolaget har även tecknat avtal med Eurocare i Frankrike, MTT i Benelux, och Medidyne i Norge och Danmark för distribution av Neo Training. Det framgår av ett pressmedelande.

Monivent tecknade i september ett distributörsavtal med Echo Healthcare för den nordamerikanska marknaden och leverans har nu skett av de första enheterna av Neo Training.

Bolaget har även tecknat distributörsavtal för Neo Training i Frankrike, Benelux, Norge och Danmark i Europa.

- Våra nya partners, Eurocare och Medical Technology Transfer (MTT), lever upp till samma kriterier som våra övriga distributörer med expertis inom området, en upparbetad kundbas inom vårt segment samt goda kontakter med opionsbildare. Med Medidyne har vi sedan tidigare ett avtal för Finland men vi lägger nu till även Norge och Danmark. Vi är väldigt glada över att ha knutit till oss ytterligare två marknadsledande distributörer och utökat marknadsansvaret för en av våra redan etablerade distributörer. Dessa samarbeten gör att vi kan förbereda marknadsintroduktion och nå ut till våra potentiella kunder på ett effektivt sätt när situationen med covid-19 pandemin tillåter, säger Karin Dahllöf, vd för Monivent.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Monivent

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Monivent

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt