Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Modern Ekonomi upprepar att man inte känner till info som motiverar kursrusning

Styrelsen för Modern Ekonomi upprepar nu i ett pressmeddelande att man inte känner till någon information som motiverar kursrörelserna. Aktien handelsstoppades under förmiddagen efter en enorm kursrusning.

Vid handelsstoppet var senast betalt 202 kronor, vilket innebär en uppgång med 296 procent för dagen. Handeln under morgonen har varit mycket volatil med högsta betalt på 358 kronor och lägsta betalt på 57 kronor. Det har även skett ett stort antal volatilitetsstopp i aktien.

Bolaget var igår ute och kommenterade att det inte finns någon information som motiverar kursrörelserna, men trots det fortsätter den spekulativa handeln.

Modern Ekonomi står inför en kommande avnotering av aktien efter att Ecit Holding i oktober 2020 lade ett uppköpsbud. De fick inte in nödvändiga 90 procent för att få igenom tvångsinlösen, men styrelsen meddelade i juni att man avser att avsöka om avnotering från Nasdaq First North framöver.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Modern Ekonomi

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Modern Ekonomi

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt