Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Hodl

Hodl Spac Europes vd ser fram emot ett spännande fjärde kvartal

Spac-bolaget Hodl Spac Europe rapporterar inga intäkter och en mindre förlust i tredje kvartalet 2022. Inga jämförelsesiffror anges då bolaget bildades i oktober 2021. Aktien handlas sedan den 21 januari 2022 på Spotlight Stock Market.

Nettoomsättningen uppgick till noll kronor.

Rörelseresultatet liksom resultat före och efter skatt blev -0,1 miljoner kronor. Resultat per aktie hamnade på -0,02 kronor.

Årets tredje kvartal blev en fortsättning av det andra, med utmanande miljö för världens
kapitalmarknader och inte minst för investerare i teknikbolag samt kryptovalutor, skriver bolaget i delårsrapporten.

- I förra kvartalsrapporten underströk jag att vi har långsiktigt värdeskapande för aktieägarna som högsta prioritet, vilket också är en anledning till att vi redan vid notering sa att vi kan komma att avvika från kriterier i investeringsriktlinjerna. Vi har under kvartalet intensifierat arbetet med att söka bra möjligheter även utanför blockchainområdet. Vi har träffat ett stort antal bolag i kvartalet och ser fram emot ett spännande fjärde kvartal, kommenterar vd Vahid Toosi.

Hodl Spac Europe, MkrQ3-2022
Nettoomsättning0,0
Rörelseresultat-0,1
Resultat före skatt-0,1
Nettoresultat-0,1
Resultat per aktie, kronor-0,02


http://media.finwire.com/media/FWS007C6EA-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om HODL Spac Europe

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien HODL Spac Europe

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt