Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Handelsstopp i Transferator upphävs - aktien handlas idag efter split med inlösen

Handelsstoppet i riskkapitalbolaget Transferator är upphävt och aktien kommer att återupptas för handel idag, torsdagen den 26 november, klockan 09.00. Det framgår av ett marknadsmeddelande från Spotlight Stock Market där aktien handlas.

Handelsstoppet har berott på att man inväntat att Bolagsverket registrerar beslutet om en split med inlösen. Transferator meddelade under onsdagseftermiddagen om att detta är nu genomfört.

Aktien handlas idag efter split med automatisk inlösen. Bolaget genomför en split 2:1, innebärande att en befintlig aktie ger en ny aktie och en inlösenaktie. För varje inlösenaktie erhålls ett kontant belopp om 10 öre och för 1 122 inlösenaktier erhålls även en aktie i G-Loot Global Esports. De aktieägare som innebar färre än 1 122 inlösenaktier erhåller en kontant ersättning på 43 öre per inlösenaktie. Transferators A- och B-aktier handlas idag med nya Isin-koder medan kortnamnet är oförändrade TRAN A och TRAN B.

Reno Santic, Henrik Öhlin
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien G-Loot

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt