Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Gold

Gold Town Games förlänger avtalet med Wayne Gretzky

Spelutvecklingsbolaget Gold Town Games förlänger licensavtalet gällande Wayne Gretzkys ambassadörskap i World Hockey Manager. Avtalet inleddes i slutet av 2019 och kommer nu att gälla till slutet av 2021. Avtalet innehåller en option om förlängning. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Samarbetet med Gretzky fungerar väldigt bra, det ger World Hockey Manager en tydlig profil att bygga varumärket kring vilket även stärker bolagets möjligheter att ingå i andra affärsmässiga partnerskap. 2021 ser vi fram emot att arbeta mer med Gretzky i vår marknadsföring, inte minst i hockeyns och hans eget hemland Kanada, säger Gold Town Games vd Pär Hultgren.

Under året kommer bolaget att använda befintligt marknadsmaterial med Gretzky, då pandemin försvårat produktionen av nytt innehåll. Det innebär att licensavgiften för att använda Gretzkys varumärke under perioden väsentligt har reducerats, vilket medför sänkta kostnader under året.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Gold Town Games

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Gold Town Games

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt