Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Brain+ släpper sin första uppdatering

Danska medicinteknikbolaget Brain+ har gett en första uppdatering. I den uppger Kim Baden-Kristensen att det har varit två hektiska månader för bolaget efter noteringen i oktober.

Hon skriver att Brain+ kommer att ge uppdateringar när det är relevant, samt att många uppdateringar kommer att vara i form av korta videos på bolagets hemsida och sociala mediakanaler.

I den första uppdateringen skriver Kristensen om hur läkemedelsbolag har börjat titta efter alternativ och kompletterande behandlingar för personer som lider av demens och Alzheimers.

"Som ett konkret exempel på detta blev Brain+ särskilt utvalda av Alzheimers-fokuserade läkemedelsbolaget Biogen att genomföra en djupgående arbetssession med världsledande experter vid den globala Slush-konferensen i Finland för att utforska nya banbrytande tillvägagångssätt mot Alzheimers-utmaningen", skriver Kristensen.

I övrigt uppger hon att bolagets fokus har varit kring FoU-ansträngningarna, de kliniska testerna, nya rekryteringar och samtal med strategiska partners. "Vi går bra framåt och mer specifika uppdateringar kommer snart", skriver hon.

Brain+ började handlas på First North i Köpenhamn den 7 oktober.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Brain+

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Brain+

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt