Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Biofrigas planerar för utflyttning till kund efter verifiering

Biogasbolaget Biofrigas har under en tid arbetat med verifiering av tekniken för sin CryoSep-anläggning på verkstad och nu återstår bara ett fåtal mindre försök och sedan planerar bolaget att flytta ut anläggning till kund.

- Det har varit en intensiv testperiod och jag vill passa på att tacka alla som bidragit till att vi nu går vidare till nästa steg. Vi har lyckats med en rad planerade förbättringar och nu vill vi, även om vi inte är helt färdiga, bekräfta dessa i verklig miljö med målet att producera flytande metan, säger Biofrigas vd Jonas Stålhandske och fortsätter.

- Framför allt har vi tagit stora steg framåt när det gäller koldioxid. Vi ser ett ökat kommersiellt intresse för biogen koldioxid som ett komplement till flytande biogas och vi har nu en utmärkt möjlighet att vidareutveckla vårt erbjudande inom det området. Med rätt kvalitet på koldioxiden är det en eftertraktad produkt inom industrin, och vi påbörjar nu arbetet att implementera stöd för detta i våra kommande anläggningar. I och med denna förbättring så ser vi en tydlig ökning i det kommersiella värdet i produkten.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Biofrigas

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Biofrigas

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt