Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Biofrigas inleder bearbetning av den norska marknaden

Biogasbolaget Biofrigas har beslutat att via egna resurser inleda marknads- och försäljningsaktiviteter i Norge. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Tillsammans med en grupp lokala entreprenörer har vi under hösten kartlagt den norska marknaden. Övergripande är marknaden mycket intressant, inte minst tack vare en statlig viljeinriktning att minska beroendet av fossila bränslen, säger Jonas Stålhandske, vd för Biofrigas.

- Under kartläggningen konstaterade vi att det finns flera intressanta segment för oss i Norge, bland annat inom jordbruks- och livsmedelsindustrin. Vi ser till exempel konkreta möjligheter inom fiskenäringen och vi vet att det finns stora förbrukare av flytande biogas inom sjöfarten. Vi påbörjar bearbetningen under första kvartalet nästa år under förutsättning att resor in och ut ur landet är möjliga kopplat till pågående pandemi, avslutar Jonas Stålhandske.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Biofrigas

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Biofrigas

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt