Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Beyond

Beyond Frames har pipeline på 15 spel - inte alla kommer leda till lansering (R)

(Rättelse i andra stycket då det är först nu bolaget presenterar sin pipeline på 15 nya spel. Det har också gjorts en förenkling av tredje stycket)

Spelutvecklingsbolaget Beyond Frames ger ett förtydligande kring sin expansionsstrategi som offentliggjordes vid senaste delårsrapporten i maj.

Bolaget meddelar nu att det har en växande pipeline exklusive förvärv på 15 nya spel, varav 3 är sedan tidigare kommunicerade.

Men inte alla spel i pipeline kommer att leda till lansering eftersom bolaget kommer avstå investeringar i projekt som inte uppfyller kvalitetskraven. Med pipeline syftas därför på spel som tillsammans med spelutvecklare är ”under utvärdering, nära lansering eller däremellan”.

”Framtagande av nya spel sker i tätt samarbete med ledande VR-konsoltillverkare. Vi kommer i huvudsak att kommunicera om spel som har passerat viktiga milstolpar eller står inför lansering, exempelvis de 3 redan kommunicerade nya spelen från Odd Raven, Moon Mode och Cortopia, vilka utvecklas enligt plan”, heter det.

Bolagets målsättning är att inom några år tiofaldiga spelportföljen från de nuvarande tre spelen.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Beyond Frames

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Beyond Frames

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt