Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Appspotr

Appspotr tillförs 55 miljoner kronor från utnyttjade av teckningsoptioner

Mjukvarubolaget Appspotr meddelar att innehavare av 68,59 miljoner teckningsoptioner TO1 utnyttjade sina teckningsoptioner för att teckna aktier till lösenpriset 80 öre per aktie. Det motsvarar en utnyttjandegrad på 99 procent av teckningsoptionerna. Appspotr tillförs 55 miljoner kronor före emissionskostnader. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Vi är ödmjuka och mycket glada att i stort sett alla teckningsoptionsinnehavare valt att utnyttja sina teckningsoptioner. Det visar på ett stort intresse och att man tror på bolaget, produkten och vår kommersiella strategi att bygga upp ett svenskt världsledande mjukvaruföretag inom low code för appar. Jag vill framföra mitt tack till alla som deltagit, kommenterar Patric Bottne, vd i Appspotr.

Teckningsoptionerna utnyttjande i samband med en företrädesemission av units under andra kvartalet 2020. Appspotr emitterar 68,59 miljoner nya aktier och har därefter 191,45 miljoner aktier utestående.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om AppSpotr

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien AppSpotr

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt