Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Active Biotech utser ny medicinsk chef

Forskningsbolaget Active Biotech har utsett Erik Vahtola till ny medicinsk chef (CMO) och han tillträdde sin nya roll den 1 januari i år. Det framgår av ett pressmeddelande.

Vahtola kommer att ingå i ledningsgruppen samt ansvara för utvecklingen av bolagets kliniska projektportfölj inom solida och hematologiska cancerformer samt inflammatoriska ögonsjukdomar.

Den nya medicinska chefen har 10 års samlad erfarenhet från regulatoriska myndigheter och läkemedelsindustrin inom klinisk utveckling och medicinska frågor. Tidigare har han arbetat på bland annat Bayer Pharmaceuticals och finska Orion.

”Vi är glada att välkomna Erik till Active Biotech. Utnämningen markerar ett viktigt steg i den fortsatta utvecklingen av bolagets projektportfölj där tre projekt nu är i klinisk utveckling. Eriks medicinska expertis och erfarenhet kommer att stärka teamet ytterligare när vår projektportfölj går in i senare kliniska faser”, kommenterar Helén Tuvesson, vd för Active Biotech.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Active Biotech

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Active Biotech

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt