Sensor Alarm ökar omsättning - siktar på lansering i Norge
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Sensor Alarm ökar omsättning - siktar på lansering i Norge

Sensor

Hemlarmsbolaget Sensor Alarm ökade omsättningen och förlusten i det andra kvartalet. Företaget siktar på en lansering i Norge.

Omsättningen steg till 1,8 miljoner kronor (0,6).

Resultatet efter skatt blev -3,6 miljoner kronor (-2,6). Resultat per aktie hamnade på -0,48 kronor (-0,48).

"Trots stort fokus på noteringsprocessen har vi kunnat leverera en tillväxt om cirka 17 procent från första kvartalet 2021 samt en ökning med cirka 191 procent i förhållande till samma period 2020. Arbetet med att etablera nya säljkanaler och samarbetspartners i Sverige och Norge har fortlöpt och två viktiga avtal har kommit på plats. Vi är nu rustade för att framgångsrikt lansera på den norska marknaden under hösten 2021", skriver vd Martin Norsebäck i rapporten.

Under kvartalet har bolaget stärkt upp sin organisation, i linje med plan.

"Vidareutveckling av vår smarta plattform samt utveckling av en ny App har haft stort fokus under kvartalet. En uppdatering av plattformen kommer under senare delen av 2021 att skapa en större bredd av nya produkter och tjänster som kommer att öppna upp nya säljkanaler. Sensor Alarm kommer att bli ett mer attraktivt bolag för både nya målgrupper samt fler samarbetspartners som kan förstärka sina kunderbjudanden genom att bundla våra säkerhetstjänster", fortsätter Sensor Alarm-chefen.


Sensor Alarm, MkrQ2-2021Q2-2020Förändring
Nettoomsättning1,80,6200,0%
Nettoresultat-3,6-2,6
Resultat per aktie, kronor-0,48-0,48


http://media.finwire.com/media/FWS0065101-table-1

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Sensor Alarm

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Sensor Alarm

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Företag

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

[email protected]

Kontakta oss

VD & Ansvarig utgivare

Daniel Åstrand

Grundare & IT

Kristoffer Matsson

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.