Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Selectimmune Pharma erhåller ett antal patentgodkännanden och positiva förhandsbesked

Forskningsbolaget Selectimmune Pharma stärker sin patentportfölj ytterligare efter att man erhållit ett antal patentgodkännande och positiva förhandsbesked, enligt ett pressmeddelande.

Avseende behandling av cystit med interleukin-1 receptorblockerare (IL1-RA) erhöll bolaget patentgodkännande i USA och Australien i maj, och det Europeiska patentverket har nu bekräftat att patentet kommer att accepteras inom kort.

Vidare har bolaget tilldelats patentskydd av Europeiska patentverket för den terapeutiska användningen av E. coli NlpD eller Sigma S proteiner.

"Såsom tidigare rapporterat tillämpar vi på Selectimmune Pharma en ambitiös, långsiktig patentstrategi. Det är mycket glädjande att se att ansträngningarna ger resultat i flera av våra projekt just nu och vi är tacksamma för det goda, professionella stödet från vår patentbyrå", säger Catharina Svanborg, styrelseordförande på Selectimmune Pharma.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om SelectImmune Pharma

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien SelectImmune Pharma

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt