Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Ortoma erhåller certifiering i Japan för planeringsmodul för höftledsimplantat

Medicinteknikbolaget Ortoma har erhållit certifiering i Japan för sin modul OTS Hip Plan för pre-operativ planering av höftledsoperationer. Godkännandet för marknadsföring är ett viktigt steg för att lansera OTS Hip, som innefattar moduler för pre-operativ planering och navigering av ortopediska höftledsimplantat, i Japan. Det framgår av ett pressmeddelande.

Den regulatoriska ansökan för OTS Hip Plan har nu godkänts, och den fristående versionen av produkten kommer lanseras för klinisk användning i Japan. Den japanska regulatoriska ansökan för OTS Hip Guide är under granskning. Kombinationen av OTS Hip Plan och OTS Hip Guide kommer lanseras i Japan när den regulatoriska ansökan för OTS Hip Guide är godkänd.

- Med certifieringen av OTS Hip Plan i Japan är vi nu redo att ta nästa steg och introducera produkten i Japan tillsammans med en strategisk partner, säger Linus Byström, vd för Ortoma.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Ortoma

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Ortoma

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt