Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Oncozenge tillsätter Paul de Potocki som ny vd

Forskningsbolaget Oncozenge har utsett Paul de Potocki till ny vd med tillträde den 22 november. Det framgår av ett pressmeddelande.

Paul de Potocki har över 25 års erfarenhet från företagsledarskap, kommersialisering och affärsutveckling. Han har bland annat varit vd och koncernchef för Diagenic och Aerocrine. Idag är han aktiv som styrelseordförande för Asarina Pharma och som styrelseledamot i Palette Life Sciences.

Avgående vd Pirkko Tamsen kommer fortsatt arbeta operativt i bolaget på deltid, med bland annat planering av den kommande registreringsgrundande fas-3 studien i Europa.

"Vi hälsar Paul de Potocki varmt välkommen till Oncozenge som ny vd. Paul bidrar till teamet med värdefull erfarenhet och dokumenterad förmåga att framgångsrikt leda och utveckla life science bolag. Jag vill också tacka Pirkko Tamsen som på ett mycket förtjänstfullt sätt har lett bolaget i den inledande fasen", uppger styrelseordförande Anna Ljung.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om OncoZenge

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien OncoZenge

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt