News55 slog digitalt intäktsrekord i november
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

News55 slog digitalt intäktsrekord i november

Mediebolaget News55 slog digitalt intäktsrekord i november. Den positiva trend som bolaget tidigare redovisat håller i sig och bolagets vd ser ljust på framtiden. Det framgår av ett pressmeddelande.

Intäkterna i november landar på 1,02 miljoner kronor, vilket är drygt 20 000 kronor mer än det tidigare försäljningsrekordet i maj 2020 och en ökning med cirka 20 procent jämfört med de digitala intäkterna för november 2019.

- Att vi slår digitalt intäktsrekord för tredje gången i år visar tydligt vilken positiv trend vi har haft i bolaget sedan i våras. Jag vill rikta ett stort tack till alla våra digitala säljare som jobbat hårt hela hösten och förtjänar ett stort erkännande, säger Fredrik Lundberg, vd och medgrundare av News55.

Den ökande försäljningsutveckling inom digitala produkter grundar sig i huvudsak i ökad försäljning av sponsrade artiklar, elektronisk direktreklam och rabatterbjudanden till läsarna. News55 har också utvecklat flera nya kommersiella koncept tillsammans med Cape Media som bland annat "News55:s Surfskola" och "Årets Snällaste Julklapp".

- Vi har en väldigt positiv trend både finansiellt och i attraktion hos målgruppen. Vi har fler spännande saker som ska lanseras och utvecklingen ser ut att hålla i sig i december, avslutar Fredrik Lundberg.

Henrik Öhlin
[email protected], 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om News55

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien News55

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt