Mamboo Games lanserar Advertys In-Play-annonsering i 3 av sina spel
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Mamboo Games lanserar Advertys In-Play-annonsering i 3 av sina spel

Mamboo

Den belarusiska spelutvecklaren Mamboo Games har lanserat Advertys In-Play-annonsering i tre av sina titlar. Det framgår av ett pressmeddelande.

Det handlar om spelen Shift Race, Shift Princess och Folding Car Puzzle.

”Vi har valt att samarbeta med Adverty på grund av deras pålitliga och lätthanterliga teknik, och den potential till omedelbart ökade intäkter som den innebär för våra spel. Vi har redan kommit igång på ett bra sätt, och det ska bli spännande att se vad vi kan åstadkomma inom ramarna för det här samarbetet", säger Ivan Leshkevich, vd för Mamboo Games.

Också Adverty är nöjda över att få ombord Mamboo Games i sitt utbud.

”Deras spel ser fantastiska ut, har bra spelkänsla och är lätta att komma in i. Vi är stolta över att de vill samarbeta med oss och vi ser fram emot att få växa tillsammans nu när efterfrågan på annonseringsmöjligheter i spelsektorn bara ökar, i takt med att annonsörer kompletterar sin mediamix med spel och spelutgivare börjar använda de här nya monetäriseringslösningarna”, kommenterar vd Tobias Knutsson.

Adverty har varit tydliga i sin kommunikation med att fokus just nu är att få in tekniken i så många spel som möjligt.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Adverty

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Adverty

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Företag

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

[email protected]

Kontakta oss

VD & Ansvarig utgivare

Daniel Åstrand

Grundare & IT

Kristoffer Matsson

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.