LL Lucky Games tecknar LOI-avtal rörande förvärv av Revolver Gaming
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

LL Lucky Games tecknar LOI-avtal rörande förvärv av Revolver Gaming

LL

Kasinospelutvecklaren LL Lucky Games har ingått en avsiktsförklaring, letter of intent (LOI), rörande ett förvärv av Revolver Gaming.

”Detta är vårt andra förvärv under de senaste tre månaderna och jag är glad att kunna visa våra aktieägare och marknaden att vi levererar på vår uppsatta förvärvsstrategi. Att LL Lucky Games kan förvärva ett bolag av den här kalibern är ett tydligt styrkebesked. Vi har identifierat flera tydliga synergier och jag är glad över att framöver få privilegiet att arbeta tillsammans med det drivna teamet på Revolver Gaming. Genom att kombinera Revolver-teamets innovativa förmågor med den industriella kompetensen hos Carl Waahlin och John Penntoft så är jag övertygad om att vi kommer tillskansa oss stora fördelar under de kommande åren genom möjligheten att ta del av deras erfarenhet och nätverk, i synnerhet på den viktiga Asien-marknaden”, säger Mads V. Jørgensen, vd på LL Lucky Games, i en kommentar.

Revolver Gaming är baserade i London och utvecklar spel i HTML5 och distribuerar spel genom en egen RGS-plattform. Idag har bolaget 15 spel med nästan 30 integrationer runt om i Europa, Asien och Sydamerika. Nya spel kommer också att släppas under det närmaste halvåret.

Några finansiella detaljer anges inte kring Revolver Gaming. Köpeskillingen är en kombination av kontanter och egna aktier. Den kontanta betalningen är 750 000 euro. Vidare kommer det att emitteras 4,2 miljoner aktier till kursen 3 kronor. Utspädningen blir således cirka 8,5 procent.

Parterna har för avsikt att slutföra transaktionen under Q4 2021-Q1 2022 efter sedvanligt due diligence-förfarande.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om LL Lucky Games

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien LL Lucky Games

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt