Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

I-Tech inleder samarbete för produktutveckling med IFF Microbial Control

Bioteknikbolaget I-Tech har ingått ett samarbetsavtal för produktutveckling med IFF Microbial Control. Det framgår av ett pressmeddelande.

IFF har en teknologi som ger skydd mot mjuk marin påväxt, till exempel mot alger, medan I-Techs teknologi stöter bort organismer som leder till hård marin tillväxt som havstulpaner.

Genom samarbetet önskar bolagen utvärdera tekniska möjligheter i kombinationen av de respektive teknologierna, som tillsammans har potential att erbjuda effektiva, hållbara och regulatoriskt godkända lösningar för skydd mot ett brett spektrum av arter som orsakar marin påväxt, heter det.

"Efterfrågan för hållbar antifoulingfärg inom premiumsegmentet ökar. Vi ser ett stort marknadsbehov av antifouling-lösningar som erbjuder högpresterande skydd mot såväl hård som mjuk påväxt, samt har anpassats för specifika handelsrutter och varierande fartygsaktivitet. Detta samarbete utforskar innovativa lösningar för att möta den ökande efterfrågan. Tillsammans kompletterar de båda teknologiernas egenskaper varandra, och kunskapen som förväntas utvecklas genom detta projekt kan möjliggöra för våra kunder att erbjuda nya, effektiva lösningar mot marin påväxt", kommenterar Markus Hoffmann, Technical Director på I-Tech.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om I-Tech

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien I-Tech

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt