Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Hoodins

Hoodins pipeline har ökat inom Medtech och Pharma i november

Mjukvarubolaget Hoodin meddelar att tillväxten i pipeline för november visar på en avtagande tillväxttakt om än god tillväxt för månaden. Det är alltjämt inom Medtech och Pharma som ökningen varit mest noterbar, och ökningen härleds framför allt till en ökning av partners under perioden. Det framgår av ett pressmeddelande.

Efter utgången av november sammanställs nettoökningen till cirka 10 procent inom Medtech och Pharma, jämfört mot utfallet efter oktober. För perioden är det små ändringar eller inga inom Public Servic och Tourism då fokus fortsatt varit riktad mot Medtech och Pharma.

För segmentet "Nya branscher" noteras en marginell ökning under november, men det skall påpekas att detta rör lösningar som inte är fullt lanserade på marknaden och att denna del av pipeline har högre osäkerhet.

Bolaget har valt att månadsvis kommunicera förändringar i sin pipeline avseende antalet företag som förväntas använda Hoodin. Hoodins marknadsstrategi bygger på en kombination av försäljning av licenser direkt till kund samt försäljning genom partners.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Hoodin

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Hoodin

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt