Hoodin tecknar partneravtal med konsultföretag inom life science
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Hoodin tecknar partneravtal med konsultföretag inom life science

Hoodin

Mjukvarubolaget Hoodin tecknar partneravtal med Biocidex, ett konsultföretag inom life science som är verksamma i över 120 länder. Det framgår av ett pressmeddelande.

I regel använder en partner Hoodins plattform för att effektivisera sitt erbjudande gentemot befintliga och nya kunder samt att de även implementerar Hoodin hos kund för eget användande eller genom integration i egen mjukvara.

“Efter ett gediget arbete tillsammans med Biocodex gällande validering och kvalitetsgranskning av Hoodin som plattform, så är jag oerhört glad att en så stor och kvalitetsmedveten aktör som Biocodex väljer att ingå partnerskap med Hoodin. Det bevisar att vi både har en värdeskapande plattform, men även att den tål att granskas och prövas utifrån några av branschens tuffaste kravställare", kommenterar Jakob Adaktusson, ansvarig partner manager på Hoodin.

"Biocodex hjälper årligen mer än 100 återkommande kunder med regulatoriska krav och regelverk inom pharma och medtech, vilka i sin tur har hundratals produkter som var för sig har behov kring t ex post market surveillance och pharmacovigilance. Biocodex har bl a en stark ställning i de baltiska länderna och Finland, vilket öppnar en ny viktigt marknad för oss."

Susanna Heinonen, chef för läkemedelsövervakning Biocodex Nordics kommenterar:

"Vi ser fram emot att samarbeta med Hoodin för att förenkla regleringspusslet. Vi börjar med att använda Hoodin från en regelrättslig underrättelsevinkel, övervaka hälsomyndigheter i hela Europa och kommer senare att implementera det även för läkemedelsövervakning och PMS."

Aktien stiger rejält på nyheten.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Hoodin

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Hoodin

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt