Game Chest hade 5 500 betalande abonnenter i maj, i linje med bolagets förväntningar
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Game Chest hade 5 500 betalande abonnenter i maj, i linje med bolagets förväntningar

Game

Gamingbolaget Game Chest har under maj haft ett stort fokus på att ingå ytterligare partnerskap med spelstudios och publicister med ett mål om att etablera ett långsiktigt och lönsamt samarbete för båda parter. Game Chest har under månaden identifierat ett flertal och initierat kontakt vilket har tagits emot väl. Det framgår av ett pressmeddelande.

Under maj har bolaget lagt en grund och intensifierat utvecklingen av bolagets spel Wurm Online. Spelet kommer genomgå större innehållsuppdateringar men även att lanseras mot ytterligare marknader och plattformar.

Vi kliver nu även in i sommarperioden av året, som även är en lågsäsong inom marknaden. Koncernen har med detta sett en mindre minskning av betalande abonnenter och har nu 5 500 abonnenter i maj, jämfört med 6 000 i april. Minskningen på 8 procent är sett till föregående sommaren en förbättring då minskningen var 11 procent. Nedgången av abonnenter är helt enligt bolagets förväntan under sommarperioden, då det generellt spelas mindre datorspel.

- Denna nedgång om cirka 8 procent är en förbättring gentemot föregående år då det generellt är en större global minskning av spelare under sommaren i bolagets nuvarande kundgrupp. Jag ser glatt på att vi har etablerat en större och starkare kundbas under året, ett arbete vi kommer fortsätta med framöver, kommenterar vd Robin Bäcklund.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Game Chest

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
ÖPPNA KONTO

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Game Chest

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt