Cline Scientifics projekt inom produktionsprocesser för gradientytor har nått steg 3 - nyhetsbrev
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Cline Scientifics projekt inom produktionsprocesser för gradientytor har nått steg 3 - nyhetsbrev

Cline Scientifics projekt med att etablera en robust och semi-automatiserad produktionsprocess för sina gradientytor pågår. Projektet består av fyra steg varav de två första är avklarade.

Det tredje steget, som avser tillverkning och test av prototypkomponenter i den nya produktionsprocessen, är pågående och ska slutföras under första kvartalet 2021. Det uppger vd Patrik Sundh i senaste nyhetsbrevet.

Att få till ovannämnda produktion för gradientytor minskar inte bara manuell hantering och leder till mindre batchvariation, utan möjliggör också kostnadsbesparingar och mer optimerad analys av kritiska steg i produktionsprocessen.

Vad gäller produktutvecklingen av Stemcart så är den pågående och man samarbetar med Chalmers för att utveckla en matris för den cellbaserade produkten. Syftet med detta är att maximera broskläkning och biokompatibilitet.

"Förutom våra egna ansträngningar kommer Chalmers att bidra med två mastersstudenter som kommer att arbeta med de tekniska aspekterna av detta matrisutvecklingsprojekt”, säger Sundh.

”Vi diskuterar också flera nya kliniska kontakter med målet att koppla dem till Stemcart-projektet för att förbereda oss för de första kliniska prövningarna. Ytterligare nyheter om detta kommer framöver”, fortsätter Sundh.

Vad angår Cellrace-prototypen så har fokus de senaste månaderna varit på att utveckla faktorer och regler för en algoritm som kan analysera det stora antalet datapunkter som registreras vid studie av tumörcellernas beteende.

”Vi tror att denna funktion, en algoritm, kommer att vara en kritisk och patenterbar aspekt av Cellrace-projektet, varför vi nu lägger mycket ansträngning på detta”, avslutar Sundh.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Cline Scientific

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Cline Scientific

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt