Blick Global ger en uppdatering av dotterbolaget Wigets samarbeten i Japan
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Blick Global ger en uppdatering av dotterbolaget Wigets samarbeten i Japan

Blick

Adtech-bolaget Blick Globals dotterbolag Wiget Group ingick i juni ett samarbete med Glitnor-ägda onlinecasinot Gambola.

Överenskommelsen gällde trafikdrivande kampanjer i Japan och den initiala budgeten var satt till totalt 150 000 till 200 000 kronor som ett test över en sexmånadersperiod. Efter de inledande tre månaderna av testperioden har den tilltänkta initiala testbudgeten utvecklats till en investering i storleksordningen 100 000 till 200 000 kronor per månad från Glitnor, enligt ett pressmeddelande.

Under sommaren har även spelbolaget Dora Mahjong initierat trafikdrivande kampanjer i Japan genom Wiget. Den initiala testbudgeten uppgick till totalt 30 000 kronor och även här har utfallet mynnat ut i lyckade resultat som hittills inneburit månatliga investeringar om upp till 200 000 kronor.

- Vi känner väl till potentialen i Japan och det är glädjande att våra samarbeten så här långt faller så pass väl ut. Japan är en ny marknad för Wiget som kontinuerligt arbetar med kampanjoptimering för att säkerställa hög kvalitet i leveransen av spelare. Vi är ödmjuka och skenar inte iväg med estimaten, men visst är det roligt att vår produkt Ace visar sig fungera för operatörer som ligger i absolut framkant vad det gäller kunnande och kravställning likt Glitnor och Dora Mahjong, säger Erik Ahlberg, vd i Blick Global Group.

Ovan nämnda samarbeten är ej överenskomna till fixerade budgetar eller tidsperioder utan beräknas fortlöpa baserat på utfall och resultat.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Blick Global

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
ÖPPNA KONTO

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Blick Global

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt